Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President9g24kcal1.8g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 2.3g5kcal0.7g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g79kcal5.4g2g5.4g0.6g
Valittu annoskoko45g39kcal2.7g1g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.4g0.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6g2.2g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663