Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl5.5g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.7g26kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Maito, Kevyt5.9g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Mustikka metsä- 14g6.2kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g202kcal3.6g29.4g7.4g1.6g
Valittu annoskoko45g101kcal1.8g14.7g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g51kcal0.9g7.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g224kcal4g32.6g8.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149