Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini5g17kcal0.4g0.7g1.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.5g8.7kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g287kcal3.2g33.2g15.6g1g
Valittu annoskoko45g144kcal1.6g16.6g7.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g72kcal0.8g8.3g3.9g0.3g
Arvot/100g100g319kcal3.6g36.9g17.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944