Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)4.3g14kcal0.8g0.6g0.9g0g
Kookosrasva (Cocos)21g191kcal0g0g21.4g0g
Vispikerma, Milbona7.1g26kcal0.1g0.2g2.7g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g2.9g19kcal0.7g0.3g1.7g0.1g
Murot, Rice Crispies1.4g5.4kcal0.1g1.2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly7.1g10kcal1.1g0.6g0.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g535kcal5.6g7.2g54.2g8g
Valittu annoskoko45g267kcal2.8g3.6g27.1g4g
Annoskoko puolitettuna23g134kcal1.4g1.8g13.6g2g
Arvot/100g100g595kcal6.2g8g60.4g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868