Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Hermesetas -neste0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7g42kcal1.7g0.5g3.8g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g9g49kcal0.9g2.1g4g0g
Kuohukerma, lidl3.9g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g436kcal8g10.6g40.4g0.4g
Valittu annoskoko45g218kcal4g5.3g20.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g109kcal2g2.7g10.1g0.1g
Arvot/100g100g486kcal8.9g11.8g45g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261