Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g19g103kcal0.2g0.2g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten11g37kcal2.6g5.1g2.4g1.2g
Canderel makeutusjauhe2.5g10kcal0.1g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g382kcal6.4g16g36.2g2.4g
Valittu annoskoko45g191kcal3.2g8g18.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna23g96kcal1.6g4g9.1g0.6g
Arvot/100g100g424kcal7.1g17.7g40.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655