Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g13g68kcal1.2g3.9g5.3g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.2g3.7kcal0.3g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl12g40kcal0.2g0.3g4.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g387kcal6g9.6g36g1.6g
Valittu annoskoko45g194kcal3g4.8g18g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g97kcal1.5g2.4g9g0.4g
Arvot/100g100g430kcal6.7g10.7g40g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347