Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g6g53kcal0g0g6g0g
Kookosrasva 100 % 13g111kcal0.1g0g12.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton5.8g19kcal1.3g0.6g1.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g7g15kcal0.3g3.4g0g2.8g
Manteli 4.6g29kcal1.1g0.3g2.5g0.3g
Saksanpähkinä 1.6g11kcal0.2g0.1g1.1g0.3g
Hasselpähkinä 1.2g7.5kcal0.2g0g0.7g0.2g
Rusina 6.3g18kcal0.2g3.8g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g527kcal6.8g16.4g48g8.4g
Valittu annoskoko45g264kcal3.4g8.2g24g4.2g
Annoskoko puolitettuna23g132kcal1.7g4.1g12g2.1g
Arvot/100g100g586kcal7.6g18.2g53.3g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201