Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3.7g2.2kcal0.4g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl17g61kcal4.8g0g4.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.6g40kcal1.4g0.4g3.6g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g1.2g0.4kcal0g0g0g1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)1.9g4.8kcal0.3g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g260kcal17.4g3.2g19.4g3.2g
Valittu annoskoko45g130kcal8.7g1.6g9.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna23g65kcal4.4g0.8g4.9g0.8g
Arvot/100g100g290kcal19.4g3.6g21.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488