Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g101kcal10.8g1g5.8g1g
Valittu annoskoko45g51kcal5.4g0.5g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g25kcal2.7g0.3g1.5g0.3g
Arvot/100g100g112kcal12g1.1g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672