Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.8g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g38kcal1g4g1.6g1.8g
Valittu annoskoko45g19kcal0.5g2g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g10kcal0.3g1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g42kcal1.1g4.5g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118