Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 18g8.2kcal0.1g1.5g0g0.7g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 14g39kcal0.3g0.4g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g120kcal3g4.2g9.4g1.4g
Valittu annoskoko45g60kcal1.5g2.1g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g30kcal0.8g1.1g2.4g0.4g
Arvot/100g100g133kcal3.3g4.7g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957