Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 6.9g43kcal1.7g0.5g3.7g0.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4g14kcal0.6g2.2g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 7.9g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Vehnälese 1g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 10g4.4kcal0g1g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g4g14kcal0g3.5g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.5kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Hunaja 3g10kcal0g2.4g0g0g
Siirappi, tumma4g13kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g316kcal7g36.8g14.8g4.6g
Valittu annoskoko45g158kcal3.5g18.4g7.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna23g79kcal1.8g9.2g3.7g1.2g
Arvot/100g100g350kcal7.7g40.7g16.4g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500