Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Fariinisokeri4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g11g9kcal0.1g2.1g0g0.2g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suklaa tumma 4.7g24kcal0.2g2.5g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g275kcal4.2g45.4g7.8g1.6g
Valittu annoskoko45g138kcal2.1g22.7g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g69kcal1.1g11.4g2g0.4g
Arvot/100g100g306kcal4.7g50.4g8.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181