Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Taloussuklaa, Fazer9g48kcal0.4g5.2g2.8g0.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.7g21kcal0.3g2.1g1.3g0g
Vispikerma Flora 20%16g36kcal0.5g0.8g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g255kcal6.2g16.2g18g1g
Valittu annoskoko45g128kcal3.1g8.1g9g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g64kcal1.6g4.1g4.5g0.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18g20g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452