Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g14g13kcal0.1g3.2g0.1g0.1g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.6g0.5kcal0g0.2g0g0g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g13g36kcal0.8g1.3g3.1g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Valkuainen (100g)1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sokeri5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Keksi, kaurakeksi 7.8g35kcal0.5g4.7g1.6g0.3g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g240kcal4g29.4g12.2g0.8g
Valittu annoskoko45g120kcal2g14.7g6.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g60kcal1g7.4g3.1g0.2g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891