Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.9g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3g27kcal0g0g3g0g
Kaurahiutale 2.6g10kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Kauralese 3.8g14kcal0.7g1.7g0.3g0.7g
Soijajauho vähärasvainen 3.4g13kcal1.5g1g0.2g0.5g
Tattarijauho, Myllynparas4.5g15kcal0.6g3.1g0.1g0.2g
Pellavarouhe reformi luomu2.3g7.3kcal0.7g0.2g0.5g0.7g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g3.8g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g203kcal9.2g19.2g9.2g6.4g
Valittu annoskoko45g101kcal4.6g9.6g4.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna23g51kcal2.3g4.8g2.3g1.6g
Arvot/100g100g225kcal10.2g21.3g10.2g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880