Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g138kcal0.2g0.2g15.1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)2.9g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g453kcal3.8g39.4g30.6g1.2g
Valittu annoskoko45g227kcal1.9g19.7g15.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g113kcal1g9.9g7.7g0.3g
Arvot/100g100g504kcal4.2g43.8g34g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591