Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g51kcal1.8g3.4g3g1.6g
Valittu annoskoko45g26kcal0.9g1.7g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal0.5g0.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g57kcal2g3.8g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060