Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 12g46kcal1.8g7g0.9g1.2g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g7.7g25kcal0.1g0g2.7g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g1.5g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 13g53kcal0g13.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g286kcal6.4g42.6g9.2g2.8g
Valittu annoskoko45g143kcal3.2g21.3g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna23g71kcal1.6g10.7g2.3g0.7g
Arvot/100g100g317kcal7.1g47.3g10.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241