Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g275kcal5g41.6g9.2g1.4g
Valittu annoskoko45g138kcal2.5g20.8g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g69kcal1.3g10.4g2.3g0.4g
Arvot/100g100g306kcal5.6g46.2g10.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671