Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 8.5g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g3.5g13kcal1g2g0.1g0.1g
Grahamjauho 2.7g8.9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g94kcal3.2g12.2g3g2g
Valittu annoskoko45g47kcal1.6g6.1g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal0.8g3.1g0.8g0.5g
Arvot/100g100g105kcal3.6g13.6g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237