Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.5g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g36kcal1.8g1.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko45g18kcal0.9g0.6g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal0.5g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2g1.3g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444532