Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima2.1g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Hunaja 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g8.8g22kcal0.9g3.8g0.3g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g96kcal7.2g10g2.6g1.8g
Valittu annoskoko45g48kcal3.6g5g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1.8g2.5g0.7g0.5g
Arvot/100g100g107kcal8g11.1g2.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471