Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni rasvainen 3.7g14kcal0.4g0g1.4g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton12g26kcal1.3g0.3g2.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 23g12kcal0.4g2.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g108kcal4.4g7g7.2g0.6g
Valittu annoskoko45g54kcal2.2g3.5g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal1.1g1.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g120kcal4.9g7.8g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218