Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g22g7.5kcal0g1.6g0.1g0.4g
Puolukka 6.6g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Mantelilastu (A la meira)5.5g33kcal1.3g0.4g3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 5.5g22kcal0.2g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g211kcal3.2g15.4g15.2g1.2g
Valittu annoskoko45g105kcal1.6g7.7g7.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g53kcal0.8g3.9g3.8g0.3g
Arvot/100g100g234kcal3.5g17.1g16.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454