Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus6.4g4.1kcal0.1g1g0g0.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä7.3g5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g48kcal6.4g4g1g0.6g
Valittu annoskoko45g24kcal3.2g2g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g12kcal1.6g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g54kcal7.1g4.4g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084