Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu7.2g9kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 7g21kcal1.3g0.2g1.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.1g6.6kcal0.2g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g287kcal6g32.6g14.4g1g
Valittu annoskoko45g144kcal3g16.3g7.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g72kcal1.5g8.2g3.6g0.3g
Arvot/100g100g318kcal6.6g36.1g15.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424