Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 5.5g5.6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g11g6.6kcal0.4g0.8g0.2g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)2.7g10kcal0.1g2g0.1g0.1g
Korppujauho 1.1g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g132kcal10.6g9.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko45g66kcal5.3g4.7g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g33kcal2.7g2.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676