Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras10g33kcal1.4g6g0.3g0.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)6.7g7.3kcal1.7g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g10g6.3kcal0.2g0.9g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)10g6.3kcal0.1g0.5g0.4g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g115kcal7.2g16.2g2g2g
Valittu annoskoko45g58kcal3.6g8.1g1g1g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal1.8g4.1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g128kcal8g18g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964