Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)16g20kcal2.8g0.3g1g0g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka7.8g14kcal0.4g0.5g1.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu10g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g92kcal7.6g2.8g5.6g0.6g
Valittu annoskoko45g46kcal3.8g1.4g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal1.9g0.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.1g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234226