Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Pennepasta, Gallo12g39kcal1.5g7.9g0.2g0.7g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 11g1kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton3.5g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g7.8g1.1kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g110kcal4.2g16g3g1.6g
Valittu annoskoko45g55kcal2.1g8g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g28kcal1.1g4g0.8g0.4g
Arvot/100g100g122kcal4.6g17.7g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605