Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7.5g10kcal1.4g0g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana keitetty2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ohrasuurimo 1.9g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g41kcal3.4g3.6g1g0.4g
Valittu annoskoko45g20kcal1.7g1.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g10kcal0.9g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422