Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g11g6.6kcal0.7g0.5g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.9g5kcal0.2g1g0g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g25g35kcal4.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g115kcal12.2g3.6g5.8g0.6g
Valittu annoskoko45g58kcal6.1g1.8g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal3.1g0.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g127kcal13.5g4g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111