Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 33g54kcal5.5g0g3.6g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.8g7.7kcal0.9g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.1g6.3kcal0.2g0.1g0.6g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.4g3.7kcal0g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g156kcal13.2g1g11g0.4g
Valittu annoskoko45g78kcal6.6g0.5g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g39kcal3.3g0.3g2.8g0.1g
Arvot/100g100g172kcal14.6g1.1g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765