Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 11g5.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g5.9g12kcal0.9g0.1g0.9g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g42kcal2.6g3.6g2g0.6g
Valittu annoskoko45g21kcal1.3g1.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g11kcal0.7g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2.9g4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257