Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 19g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Korppujauho 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Siirappi 1.9g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g83kcal1.8g8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko45g42kcal0.9g4g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal0.5g2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035