Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 24g20kcal4.3g0g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.6g1kcal0.1g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)3.9g13kcal1.4g0g0.7g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Maitojauhe rasvaton 1.2g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g107kcal12.8g3.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko45g54kcal6.4g1.8g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal3.2g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g118kcal14.1g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171