Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 14g9kcal2g0g0.2g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)16g16kcal0.1g0.4g1.5g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g5.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g1.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g69kcal4.6g3.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko45g35kcal2.3g1.8g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal1.2g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.1g4g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027