Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 7.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.1g8.1kcal0.9g0.1g0.5g0g
Kanaliemi laimennettu 7.8g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g71kcal7g1.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko45g36kcal3.5g0.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal1.8g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7.7g1.8g4.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837