Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Kantarelli 3.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g75kcal5.4g2.4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko45g37kcal2.7g1.2g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.4g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.9g2.6g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993