Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g7.8g8.6kcal1.3g0.1g0.3g0.1g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g9g20kcal1.7g0.2g1.5g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g140kcal10.8g2g10g0.2g
Valittu annoskoko45g70kcal5.4g1g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g35kcal2.7g0.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.9g2.2g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206