Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g13g7.8kcal1.3g0.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Mantelilastu (A la meira)5.2g31kcal1.2g0.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g214kcal8.4g2.8g19g0g
Valittu annoskoko45g107kcal4.2g1.4g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna23g54kcal2.1g0.7g4.8g0g
Arvot/100g100g236kcal9.3g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231