Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g10g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g168kcal9.4g1.2g13.6g0.4g
Valittu annoskoko45g84kcal4.7g0.6g6.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g42kcal2.4g0.3g3.4g0.1g
Arvot/100g100g186kcal10.4g1.3g15g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492