Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g3.5g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g8.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio Kania0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g44kcal3.8g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko46g22kcal1.9g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g11kcal1g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g49kcal4.2g2.9g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391