Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 10g1.8kcal0.2g0g0.1g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell7.8g8.6kcal1.8g0g0.2g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g5.2g8.3kcal0.1g0.2g0.8g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g12g3.9kcal0.3g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g66kcal5g2.6g4g1.4g
Valittu annoskoko45g33kcal2.5g1.3g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal1.3g0.7g1g0.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901