Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g22g60kcal3.7g0g5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g12g43kcal1.7g7.9g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g217kcal11g17g10.8g2g
Valittu annoskoko45g109kcal5.5g8.5g5.4g1g
Annoskoko puolitettuna23g54kcal2.8g4.3g2.7g0.5g
Arvot/100g100g240kcal12.1g18.8g11.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913