Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 13g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)13g3.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g3.1g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g3.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g126kcal8.2g6.6g7.2g0.6g
Valittu annoskoko45g63kcal4.1g3.3g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal2.1g1.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g139kcal9.1g7.3g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777