Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 18g6.7kcal0.2g1.2g0g0.4g
Nauris 3.5g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.3g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g42kcal1g3.2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko45g21kcal0.5g1.6g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g11kcal0.3g0.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.1g3.5g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566