Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g23g26kcal5.2g0.3g0.5g0.1g
Kevytkerma4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%4.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g86kcal11.6g3.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko46g43kcal5.8g1.7g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal2.9g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g95kcal12.7g3.7g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790